Ünnepeljünk stílusosan

Változtasson a megszokott díszítési ötletein és dobja fel idei ünnepi szezonját dekadens és látványos dekorációs ötleteinkkel.Legyen mindenkinek örömteli az ünnep! Először is töröljünk ki minden emléket a fejünkből ami egy egy tárgyhoz fűződő automatizmusunkat beindíthatná. Indítsunk tiszta lappal!
Találjuk ki idén milyen színkombinációhoz lenne kedvünk,mire vágyunk,mi esne jól a lelkünknek. Az ünnepeknek is megvannak az aktuális divat hullámai,de ha az örök klasszikus arany vagy ezüst színt választjuk is az még nem akadálya,hogy kicsit másképpen lássuk a világot és kiélhessük dekadens énünket.Jó hírem van, a pár éve a jóléti fogyasztói társadalmakból kiindult divathullámnak mára már nem csak az öltözködésben,lakberendezésben,de az ünnepi dekorációban is meghatározó szerepe van.Nem feltétlenül a megvehető dolgoktól leszünk dögösek,divatosak,újszerűek hanem ötleteinktől.Mivel már mindenkinek a pénztárcájához mérten,minden aktuális dolog megvehető az hogy valaki eredeti, egyéni legyen nem pusztán a tárgyakon múlik hanem kellünk hozzá mi is.Lassan ,de biztosan eljutott oda a világ,hogy megszokjuk mindent készen kapunk és ez ellen kezdtek el lázadni,először is Anglia polgárai elsőként a vintage,majd a dekadencia fogalmát behozva a divat világába.Végre megint kell használni a fantáziánkat és bátran szárnyalhatunk.Formáljuk kedvünkre a világot!

Bizonyára nem vagyok egyedül a kedvenc díszem fogalommal.Függetlenül a mindenkori külső hatásoktól befolyásolt fenyőfa díszítésünknek majdnem mindenkinek akit ismerek van egy kedvenc dísze aminek fő helye van a fáján.Ezt kiemelhetjük még jobban, például egy üveggömb segítségével így adhatunk még több teret szép emlékeinknek.Na és mit kezdhetünk egy égősorral ha nem csak a karácsonyfánkig korlátozzuk megjelenési területét?Bármelyik pontját lakásunknak még hangulatosabbá tehetjük vele nem beszélve arról bátran felkapcsolva hagyhatjuk és a hideg téli napokon még jobb lesz hazaérünk az otthon melegébe.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>